Frank Hoek & Marty van Ooijen terug met traditionele Carnavalskraker

De nieuwe onvervalste carnavalssingle van Zanger Frank Hoek & Marty van Ooijen & Hofkapel van Oeteldonk: Komische Folkloristische Fanfare “De Kikvorschen”. Frank Hoek verwierf bekendheid als leadzanger van de bekende “Bad Brothers”. De Bad Brothers werden bekend in de jaren ’00 met hits als ‘Ik Heb Jou Niets Te Zeggen’, ‘Los Geht Es’ & ’N Bakske Koffie’ was hun grootste hit, daarmee wonnen ze zelfs 10 jaar geleden in het programma van Omroep Brabant ‘3 Uurkes Veuraf ‘als grootste carnavalshit van dat jaar!

 

Januari 2016 bracht Frank al de carnavalssingle samen met De Kikvorschen ‘Kende Den Dieje’ wat veel teweeg bracht onder de Brabantse gemoederen. April 2016 volgde daarna nog een succesvolle single van Frank & Marty ‘Hij is een miljonair’. En solo gaat het ook super met Frank Hoek, eerder dit jaar kwam hij met zijn eerste nederlandstalige dance single ‘Koning van de feesttent’ wat de jeugd al op de dance vloer kreeg. Onlangs in oktober kwam hij met een opvolger daarvan ‘Liever met je dansen’ waar hij zelfs mee belande op het grote podium van 3FM tijdens de Serious Request Actie. Nu grijpen Frank & Marty met ‘Unne Koekert’ terug naar de traditionele carnavalsmuziek met een kraker in Oeteldonkse taal. Vrij vertaald betekent ‘Unne Koekert’ immers ‘Wat een sukkel’. Hiermee bewijst Frank Hoek een absolute allrounder te zijn ! Begin januari 2018 volgt de officiele videoclip.