DUBBELFEEST LAAT CARNAVAL BEGINNEN “GAS EROP!”

Dave Govers en Stephan Janssen vormen samen het knotsgekke duo “Dubbel Feest” en komen met een nieuw carnavalsnummer “Gas Erop!”
Zoals het woord al zegt Gas Erop; Wij gaan in vogelvlucht en willen onze carrière vorm geven doormiddel van leuke carnavalsmuziek te maken.

 

Ze gaan dit jaar voor een lekker gezellig nummer genaamd “Gas Erop!”. “Omdat we altijd zeggen Gas Erop!, moesten we hier een keer meer mee doen en er een nummer van maken.
Wilt u dat de kranten spontaan veranderen in confetti! Of wilt u echt heel de zaal in een polonaise? Dubbel Feest komt met de nieuwste feestplaat “Gas Erop!”  Tijdens het carnavals seizoen 2017 scoorde ze een bescheiden hitje met “Bier voor onderweg” of ook wel Bvo’tje genoemd en werden ze 5e bij de Puur NL Carnavalskraker Verkiezing 2017.
Ook deden ze optredens tijdens met Carnaval in Brabant en stonden ze in het Fijnfisjenie café en natuurlijk in vele zalen waar carnaval werd gevierd Kortom 2017 was een mooi carnavalsseizoen en nu gaan ze in 2018 met Gas Erop! Knallen en nog hoger scoren !!!.
De heren zijn origineel met hun teksten en brengen een volle bak ambiance met zich mee. Dat is ook terug te zien in hun nieuwste videoclip waarbij je meegenomen wordt naar diverse locaties.

Kortom het is geen feest als Dubbelfeest niet is geweest !!!