Dré Hazes naar Grootste Kantinefeest van Nederland

Dré Hazes komt naar Hengevelde. Op zaterdagavond 9 juni 2018 is de populaire volkszanger te zien op Het Grootste Kantinefeest van Nederland. Tijdens deze avond wordt in Hengevelde de grootste clubkantine van Nederland opgebouwd.

 

Het feestconcept speelt in op de sfeer van de derde helft en is het ideale teamuitje aan het einde van het sportseizoen. Van tafeltennissers tot voetbalteams en van touwtrekkers tot waterpolosters: iedereen is welkom op de zwaarste derde helft van het jaar!

Vorig jaar uitverkocht
Bij een goed kantinefeest hoort natuurlijk de beste kantinemuziek. Vorig jaar kende het kantinefeest een goede start. Met artiesten als Django Wagner, Dirk Meeldijk, Frans Duijts en Koos Alberts was de feesttent uitverkocht. Ook dit jaar wordt er uiteraard gezorgd voor topartiesten met een rasechte kantinesound. André Hazes Jr. is de eerste naam op de lijst. Hij is bekend van hits als Leef, Wie Kan Mij Vertellen… en Ik Leef Mijn Eigen Leven. Een echte topper voor in de kantine.

Net als vorig jaar zorgt DJ Ivar voor muziek tussendoor. Overige artiesten worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. Naar verwachting start de kaartverkoop eind februari. Tickets bestellen kan per team, maar ook afzonderlijk.

Website: www.grootstekantinefeest.nl
FB: www.facebook.com/grootstekantinefeest