DENISE TROOST KOMT MET DEBUUT SINGEL “ALS IK SORRY ZEG”

Denise is pas 18 jaar en komt met haar debuut single “Als ik sorry zeg”. Denise Troost is een paar jaar geleden begonnen met het zingen en heeft destijds een nummer op genomen, die echter nooit is uitgebracht.

Ze kwam terecht bij zanglerares Mieke Werner die haar veel heeft geleerd, maar Denise zegt zelf “ Ik heb nog heel veel te leren en kijk zeker uit naar de toekomst”
Wat die toekomst betreft voor Denise zit het wel goed, zo kwam ze bij Frank van Etten terecht voor een nieuw nummer die wel uitgebracht gaat worden. Het nummer “Als ik sorry zeg” is geschreven en geproduceerd door Frank. Zij is er gigantisch blij mee. Ook de clip is heel mooi geworden en daar is zij toch wel trots op . Het is een gevoelig nummer dat over uit elkaar gaan gaat. Het gaat erover dat ik er alles aan doe om hem terug te krijgen terwijl ik alles deed voor hem .  Maar hij wil me niet meer terug dus zeg ik sorry en vraag ik het een laatste keer of het echt over is nu.
De tekst is best pakkend en ook de gitaarlijn is erg mooi gespeeld. Kort gezegd, ik ben er trots op en ik denk dat het voor veel mensen heel herkenbaar zijn zal, aldus de jonge zangeres.