APRÈS-SKI…….. HO-DIO-DI-JEE met KLUBBB3

KLUBBB3 is het Schlagertrio bestaande uit Jan Smit, de Belgische Christoff en de Duitse Florian Silbereisen. De drie mannen zijn een ware hit in Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland. En nu…… gaan zij ook Nederland veroveren. Waar vind je de gezelligste après-ski van de Alpen? In Oostenrijk natuurlijk!

 

Oostenrijk is al jaren het favoriete vakantieland voor Nederlandse wintersporters. In veel ski gebieden is het avond aan avond een groot feest. Voor veel mensen is après-ski een belangrijk onderdeel van de wintersport in Oostenrijk. Al vroeg in de middag stromen de pistes leeg en de terrassen vol. De tapkraan gaat open en onder begeleiding van Duitse meezingers en Hollandse feestnummers beleeft de après-ski een hoogtepunt.

De heren van KLUBBB3 hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. Speciaal voor de aankomende wintersport hebben de heren een dikke après-ski hit gemaakt genaamd Ho-Dio-Di-Jee, deze single zal half januari uitkomen. Zoals je zult begrijpen hoort bij de hit een videoclip. Deze videoclip wordt begin januari opgenomen in Gerlos (Oostenrijk).

ACTIE!
Er is speciaal voor de single Ho-Dio-Di-Jee een hele leuke actie bedacht. Jij maakt namelijk kans om bij de clipopname aanwezig te zijn! Wil jij bij deze clipopname aanwezig zijn? Dat kan! KLUBBB3 gaat een aantal mensen heel blij maken! Doe mee aan de actie en maak kans op een compleet verzorgde ski-trip voor 4 personen!

WAT MOET JE DOEN?
Deel jouw Ho-Dio-Di-Jee moment! Via de button “Download hier de Bestanden” vind je een map met daarin 45 seconden van de single en andere materialen die je mag gebruiken. Maak je eigen Ho-Dio-Di-Jee video. Plaats deze openbaar op je eigen Facebookpagina met hashtag #HoDioDiJee en tag onder het bericht van Jan Smit de personen met wie jij bij de clipopname aanwezig wilt zijn. Vrijdag 22 december maken zij de winnaar bekend.