Anouk verrast ieder met nieuw nummer, maar over wie gaat het?

Anouk verraste haar Facebook bezoekers met een nieuw nummer.  In de tekst van het Nederlandstalige liedje moet een man het flink ontgelden. ,,Ik heb het met jouw rotkop gehad, het is een waardeloze vent, je bent niets meer dan dat.”, zingt ze ‘lachend’.

 

De zangeres heeft het in de tekst over een man met wie ze ‘een aantal jaren’ samen is geweest. Het zijn allemaal leugens en haar vertrouwen is ‘naar de maan’ geholpen. ,,Jij weet niet half wat ik heb doorstaan, maar het is nu klaar, jij huichelaar”, zingt ze verder..

Fans reageren erg snel op haar filmpje. ‘Toch niet over Dominique?’ vraagt iemand, waarop de zangeres antwoord; ‘Nee gelukkig niet, dit is even terug naar het verleden’

‘Denk dat er een Nederlandstalig album aankomt’ reageert een ander, waarop Anouk laat weten; ‘Yes’.