ANDY DE WITT LANCEERT INDRUKWEKKENDE BALLAD ALS VOORLOPER NIEUW ALBUM

De dagen worden korter en het weer steeds grimmiger, de Herfst gaat langzaam zijn mysterieuze geheimen overdragen aan de Winter. In deze tijd van samenhorigheid, liefde en warmte vond Andy de Witt het op zijn plaats om juist voor deze tijd van het jaar een gevoelige ballad uit te brengen.

 

Het liedje is de voorloper van het nieuwe album waaraan Andy momenteel werkt, welke minimaal 12 eigen geschreven songs gaat bevatten, en begin 2018 zal gaan uitkomen op het JC Records label.

‘’Bij Jou’’ zal bij iedereen een eigen belevenis oproepen, en daarom wellicht niet snel vergeten worden. Het is een liedje dat bij de nieuwe ingeslagen weg hoort van Andy. Even iets totaal anders dan waarmee de doorgaans feestelijke zanger zijn stem laat horen op een warme en geheel andere manier dan U van hem gewend bent.

De prachtige, aangrijpende tekst is door Andy zelf geschreven. Ook tekende Andy voor het inzingen van alle stemmen van deze pakkende song.
De schitterende piano partijen werden ingespeeld door Dimitri Hardis.
Top producer Manfred Jongenelis nam de eindproductie & mastering voor zijn rekening. Desire Bambacht stond ook ditmaal weer garant voor het fantastische artwork.
De passende videoclip die door Videowork geschoten werd, zal binnenkort volop te zien zijn op de bekende clipkanalen.

‘’Bij Jou’’ is een prachtige ballad met aangrijpende tekst die, zo verwachten wij althans, indruk gaat maken bij de diverse lokale, regionale en landelijke radiostations en haar luisteraars, en zal eind november digitaal worden uitgebracht door JC-Records, en te downloaden zijn via de welbekende downloadportals.
Naast de digitale verkoop via de downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

RTV Promotie & plugging is in handen van Jolanda Clement (JC Event)