Sandra Swart ‘Ik mis je zo’.

Na een roerige tijd is Sandra Swart weer terug van weggeweest bekend van Bloed zweet en tranen en de Jordan feesten vrienden van Mokum. Tijd om daarom een comeback te maken met haar nieuwe single speciaal gemaakt voor haar dierbare moeder.

Label; Lion Music Group

Een roerige tijd in mijn leven, levend in een diep dal, is nu het moment aangebroken om er weer helemaal tegenaan te gaan en wel met een mooi nummer speciaal voor mijn moeder.
Na een kort ziekte bed is mijn moeder op 65 jarige leeftijd, met een beetje hulp van euthanasie, na 48 uur vredig ingeslapen.
Ik ben tijdens haar ziekte bed geen moment van haar zijde geweken, met een laatste aai over mijn wang zij ik de woorden, het is goed mam, ga maar en d’r laatste adem blies ze uit.
Missen, dat is iets wat we zeker doen, vooral in deze tijd, donkere feestelijke dagen die je samen moet vieren met de mensen die je lief hebt maar waarin ik mijn lieve moeder moet missen.
Dit nummer, wat ik opnieuw heb opgenomen, is gezongen op de begrafenis van mijn moeder, vertolkt door Ronald Engel, bekend van Transseksueel en Gooi je schoonmoeder uit het raam, daarom maakt dit nummer het zo speciaal voor mij.
Dit is mijn versie van, “ik mis je zo” .