WENDY DE LAAT – DANS HEEL JE LEVEN

“Geluk, dat zit ‘m soms in iets heel kleins.. dus laat je lekker gaan en dans heel je leven!”, dit hoor je terug op de nieuwe single van Wendy de Laat. Dit liedje met zowel qua tekst als muziek hele positieve vibe, is alweer de zevende single van deze Oosterhoutse.

De nieuwe en onbekende weg waarover Wendy nog sprak ten tijde van de release van haar debuutsingle ‘Zonder Jou’ in 2014, is voor de gezellige Brabantse ondertussen een meer bekende route geworden door haar vele optredens en uiteraard de promotieactiviteiten bij o.a. de radiozenders.

Via Nationale Artiesten Parade verschijnt nu dus haar nieuwe single ‘Dans Heel Je Leven’. Deze cover is door de zangeres zelf van een Nederlandse tekst voorzien. En wat was ze er opgetogen mee toen ze de eerste resultaten van de opnames bij Frank Verkooyen te horen kreeg: “Het wordt nu al gezien als een écht Wendy-de-Laat’-liedje”, zo laat de zangeres glunderend weten over haar nieuwste product. De vrolijke, elegante en stijlvolle single met dito artwork, zal 10 december a.s. in ’t Zonneke in Oosterhout gepresenteerd gaan worden in een feestelijke entourage met gastoptredens.