Verdovend Middel van Roxeanne Hazes.

In februari en maart gaat Roxeanne Hazes opnieuw op tour. Dit nieuws maakt de zangeres bekend met haar nieuwe single en video ‘Verdovend Middel’. Haar huidige tour begon in een uitverkochte Melkweg Amsterdam en bracht haar onder meer uitverkochte shows in Utrecht, Haarlem en Den Haag. De kaartverkoop voor de voorjaarstour is per direct begonnen via onderstaande zalen.

Sinds de release van haar langverwachte debuutalbum In Mijn Bloed is het hard gegaan voor Roxeanne Hazes. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde Roxeanne met haar band twaalf prachtige clubtour-shows. Het album In Mijn Bloed werd heel goed ontvangen met enorme media-aandacht en miljoenen streams en views. Deze week staat ze op de cover van Nieuwe Revu met een 8 pagina’s tellende tourreportage.

Roxeanne: “Deze geweldige tour smaakt naar meer. Mijn eigen nummers spelen met deze jongens is een droom die uitkomt. De prachtige reacties uit het publiek en mooie gesprekken met de fans na afloop, zijn hartverwarmend. Ik ben zo trots op hoe we de studio-liedjes naar het podium hebben vertaald en kan niet wachten om in het voorjaar nog verder uit te pakken.”

Bij de nieuwe single ‘Verdovend Middel’ schoot regisseur Florian Vermeulen – die eerder de video bij ‘Ik Was Toch Je Meisje’ verzorgde – een flitsende videoclip die nu te zien is op Youtube.

 

Bij deze video deelt Roxeanne Hazes de tourdata van haar voorjaarstour:

ROXEANNE HAZES – IN MIJN BLOED VOORJAARSTOUR 2018:
Oosterpoort Groningen Zat 20-jan (Noorderslag)
De Duyker Hoofddorp Zat 17-Feb
De Pul Uden Zat 24-Feb
Rotown Rotterdam Zat 3-Mrt
Gebr. Nobel Leiden Vrij 9-Mrt
Grenswerk Venlo Zat 10-Mrt
Luxor Live Arnhem Do 15-Mrt
Nieuwe Nor Heerlen Vrij 16-Mrt
De Vorstin Hilversum Zat 17-Mrt
Bibelot Dordrecht Do 22-Mrt
P60 Amstelveen Vrij 23-Mrt
Cacaofabriek Helmond Zat 24-Mrt
Hedon Zwolle Zat 31-Mrt

De ticketverkoop van voorjaarstour zijn per direct gestart via de diverse zalen.

CREDITS ROXEANNE HAZES – VERDOVEND MIDDEL:
Management: Melvin Produkties B.V.