Thomas Berge en Cassidy uit elkaar?

Het is over en uit tussen Thomas Berge (27) en zangeres Cassidy Roeks (21). De twee willen volgens De Telegraaf niet uitwijden over de reden van de breuk. Dat meldt de Tubantia op haar website. Thomas, noemde de blondine eerder nog ‘de liefde van zijn dromen’. Inmiddels is op zijn instagram account geen spoor meer van Cassidy te bekennen.

 

Het stel was anderhalf jaar samen, nadat de blonde zanger zijn vierjarige relatie met Myrthe Mylius zag stranden. De twee hebben samen een zoon, Jack (4). Op zijn instagrampagina deelt Thomas foto’s van zichzelf of van zijn zoontje, maar er zijn geen kiekjes meer te vinden van Cassidy. De laatste foto die zij met hem deelde dateert van 6 juli. ,,Ik val nog elke dag voor hem”, schreef Cassidy bij een selfie waarop ze Thomas een kus gaf.
Deze zomer verrasten de twee de kleine Jack door onaangekondigd op te duiken in St. Tropez, waar de kleuter vakantie vierde met zijn moeder en haar nieuwe vlam de Duitse polospeler Sebastian Schneberger.  ,,Wat een dankbaar en onvergetelijk moment. Jack wist niet dat Cassidy en ik op bezoek kwamen en dit was echt een verrassing voor hem. Dankjewel Myrthe en Sebastian voor de gezellige dagen”, schreef de Als jij lacht-zanger op 15 augustus.
Het management van Thomas heeft het nieuws van de relatiebreuk nog niet bevestigd.