Theaterconcert Marco de Hollander 2018, start kaartverkoop zondag

Naar aanleiding van het grote succes van 2017 presenteert Marco de Hollander: “Live in Concert deel 2”. Op vrijdag 25 mei 2018 zal hij een groots live concert geven in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn.

Tijdens deze avondvullende show zullen ontroerende anekdotes, gevoelige luisterliedjes, de aller-gezelligste meezingers en Marco’s grootste hits de revue passeren. Aangevuld met entertainment en spraakmakende gasten, beloofd het wederom een onvergetelijke muzikale avond te worden.
Aanstaande zondag ( 26 november) start de kaartverkoop voor dit concert aan de kassa van het theater. Alle fans die deze dag (tussen 13:00 en 15:00 uur) hun kaartje kopen krijgen van Marco de Hollander zelf zijn nieuwste single “Een Hart Van Goud” cadeau.

 

De kaartverkoop via internet start op maandag 27 november.