“STUDIO STERREN IN DUET MET FRANK VAN ETTEN”

Frank van Etten heeft het idee opgepakt om een duetten album uit te brengen met sterren uit zijn eigen studio, en dat heeft een prachtig resultaat opgeleverd.

Frank liep al langere tijd rond met dit plan. Dit kreeg vorm doordat er veel talentvolle artiesten nummers op nemen bij hem in de studio te Apeldoorn. Op een dag besloot Frank eens een duet op te nemen met één van de artiesten, en dat klonk zo mooi dat de beslissing voor een duetten album snel genomen was.
De volgende artiesten hebben meegewerkt aan dit bijzondere en prachtige album, waarin het levenslied en vrolijke nummers elkaar afwisselen
Patrick Geretz, Jordy van Vilsteren, Mike Kanders, Danny de Kok, Wesley van Boven, Gerrit van Veldhoven, Gerrit Vos, Maikel Boxem, Eddy Wouters, Dirk Patijn, Guus Doggen, Ramon Soer, William vd Oetelaar en Angelo Thelen.