Stanley Hazes en Johan Vlemmix slaan handen ineen voor kerstsingle

Na een succesvol jaar voor de artiesten van het platenlabel Hollandia Media Groep hebben zij samen een kerstsingle opgenomen. De ‘veteranen van Hollandia Media Groep’ Stanley Hazes en Johan Vlemmix zorgden voor het initiatief en tot stand koming van deze single, waarbij we laatstgenoemde een keer van een serieuze kant zien!

De titel van de single is ‘Deze kerst’ en gaat erover dat niemand alleen mag zijn tijdens de donkere dagen rondom Kerstmis. Een boodschap die iedereen een warm hart toedraagt! Stanley Hazes en Johan Vlemmix kwamen elkaar het afgelopen jaar regelmatig tegen op de diverse evenementen en cd-presentaties van Hollandia Media Groep. Het idee voor een kerstsingle was dan ook snel geboren en het was direct duidelijk dat ze dit niet met hun tweetjes gingen doen.

Zij krijgen op ‘Deze kerst’ de hulp van verschillende artiesten van het platenlabel, onder de naam De Hollandia Sterren. Zoals Ricardo Rossin, de winnaar van afgelopen editie van Stanley Hazes Zoekt The Voice. Hij heeft een druk jaar achter de rug met veel optredens waarbij zijn single onderhand constant op de radio te horen is. Kortgeleden gaf hij, samen met zijn muzikale maatje Julian Stuiver, nog een drukbezocht Friends-concert. Uiteraard is Julian Stuiver ook te horen op deze kerstsingle.

Daarnaast zijn de broers Rudy en Martien Wagner op de single te horen. Beiden brachten een nieuwe single uit dit jaar en waren volop betrokken bij het succesvolle tweedaagse Sintifestival Latcho Diewes afgelopen september. Rudy schreef en zong de soundtrack voor dit festival.
Eveneens kwam Alex Krijnen dit jaar met een nieuwe single uit. Hij maakte een dance-versie van zijn nummer, dat op meerdere radiostations erg goed werd ontvangen. Tot slot is het de prachtige stem van Lina Steevens die ons aan het einde van de single een prachtige kerst wenst. Zij bracht eerder een duet uit met Stanley Hazes dus deze samenwerking is gesneden koek voor haar.

De single ‘Deze kerst’ wordt ondersteund door een Kerstgala dat op vrijdag 15 december plaats vindt in Zaal Adelaars in Helmond. Tijdens deze gala-avond zullen De Hollandia Sterren aanwezig zijn en live optreden. De dresscode is zwart-wit-glitter en de entrée in de voorverkoop 10 euro.

‘Deze kerst’ van De Hollandia Sterren is geschreven en geproduceerd door Kees Tel.
Peter van Hout van Woods Fotografie tekent voor de prachtige foto’s op het artwork van de single.
‘Deze kerst’ van De Hollandia Sterren is vanaf 15 november te downloaden en streamen op iTunes, Spotify en andere platformen. Uiteraard is de single dan ook te koop in de webshop van Hollandia Media Groep, via bol.com en andere verkoopkanalen.