Pet Raket en John Kanon scheuren door het hele land met BETS!”

Op de 11de van de 11de gaven Pet Raket en John Kanon het startschot voor de komende carnavalsperiode met hun gloednieuwe party singel. In hun speciaal ingerichte bus scheuren ze vanaf nu door het hele land met hun single “BETS”.

Het is weer een heerlijke stamper geworden waar menig polonaise op gelopen wordt. Dit Brabantse partyduo timmert reeds een aantal jaren aan de weg en zijn niet meer weg te denken in de party scene. Met hun hits als “Nasibal”, “Tante Riet”, “Polska Party” en hun laatste hitsingle “Is dat je Helm?” is BETS de zoveelste hit op rij.
De sound van deze feestgangers is zeer afwisselend, verrassend en toch altijd weer zo herkenbaar. Met de carnavalshit “BETS” zijn de heren Pet Raket & John Kanon wederom een van de top acts van carnaval 2018.
Het duo heeft bij deze single weer een videoclip om te gieren…. Samen op weg naar BETS is deze knotsgekke plaat echt een must voor iedereen die een feestje wil bouwen!
Pet Raket & John Kanon behoren tot de top van partyacts van Nederland. De twee muziekvrienden zijn reeds jarenlang actief in de Nederlandstalige scene. Pet Raket is actief als professioneel DJ met zijn eigen drive in show. John Kanon is een van de toonaangevende tekstschrijver/producers van het Nederlandstalige lied. De twee weten dan ook als geen ander wat het publiek wil horen!

De nieuwe single “BETS” is vanaf nu verkrijgbaar via alle bekende download- en streaming portals en is 24/7 te bekijken op het YouTube kanaal van AKMP.
In polonaise gaan we op weg naar carnaval 2018!