De nieuwe single “Nooit genoeg” Feestduo Kaaigezellig

Het Brabantse Feestduo Kaaigezellig (red. Ardin van Veen en Martin van Hemert) maakte eind vorig jaar hun debuut met de single; “Kaaikapot” waarmee ze meteen hun vistekaartje af gaven. Halverwege dit jaar brachten ze een opvolger van deze succesplaat uit getiteld; “Pijn in mijn kop (Oe Ah)”.

Met deze vette apresski plaat scoorden ze met name in België en in het party circuit een dikke hit! Met de aankomende feestperiode in het vizier komen ze alweer met hun derde single uit! Samen met producer André Kooiman die ook hun vorige twee singles maakte, hebben ze nu een nog vettere sound gemaakt die werkelijk waar de speakers uit knalt! Hun nieuwe plaat getiteld; “Nooit genoeg” (met als subtitel “Don’t take me home”) is een enorm grote hit in het Engelse dartcircuit. Het tweetal heeft samen met hun producer het nummer een nieuwe tekst en een hele dikke house-beat gegeven, waardoor het nummer een hele nieuwe dimensie heeft gekregen. “Hiermee blazen we het dak er compleet af bij al onze optredens! Wat een vette plaat is dit geworden!” aldus Feestduo Kaaigezellig.

De single “Nooit genoeg” (“Don’t take me home”) is vanaf november 2017 verkrijgbaar via het label AKMP op alle grote download- en streamingportals. De plaat zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radiozenders. Ook zal het nummer te vinden zijn op Youtube via het kanaal van AKMP. Met hun nieuwe single gaat het Feestduo Kaaigezellig weer een stap verder en bewijzen ze echte partybeukers te zijn!