Nieuwe single Hannes JR.

Drie jaar staat HannesJR. nog maar in de schijnwerpers en toch heeft deze tiener al een hele reeks singles op zijn naam weten te schrijven. Daarnaast wordt hij gevolgd door een trouwe en nog steeds aangroeiende fan schare! Het kan haast niet anders; we hebben hier te maken met misschien wel één van de meest veelbelovende jonge artiesten binnen het volkse kader.

 

En natuurlijk stond talent-watcher Ronald Visch aan de muzikale wieg van HannesJR. wiens naamsbekendheid inmiddels serieuze vormen begint aan te nemen.
De 17-jarige uit Hilversum afkomstige HannesJR. brengt uiteraard via Rood-Hit-Blauw Produkties nu zijn nieuwe single ‘Verlangen naar jou’ naar voren. De Bossche zanger en tekstschrijver Marco Meester is het brein achter de tekst terwijl de mannen van Sonic Solutions te weten Joris van Dijk, Michel Clerx en Jarek Mathijssen, zowel het muzikale gedeelte als de productie voor hun rekening namen. Gedurende een kleine minuut tijdens een gevoelig intro, etaleert de jeugdige zanger zijn prachtige donkere klankkleur. Hierna ontbrandt de verder levendige en dansbare track volledig. Al met al een indrukwekkend eindresultaat waarmee HannesJR. opnieuw laat horen dat met hem rekening moet worden gehouden de komende decennia!

De CD single ‘Verlangen naar jou’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.