Nieuwe single Eveline Cannoot is een “oorworm”

Eveline Cannoot, bekend als MENT – gezicht en momenteel niet meer weg te slaan van de Vlaamse podia, heeft na “Ben jij gelukkig met mij” een nieuwe single uit.Een tijdje terug ontdekte ze heel toevallig een liedje van Sabien Tiels.

Het nummer stond jaren geleden op het album ‘Vlaams Goud’ tussen hits als “De Trein” en “Hou je morgen nog van mij”…  Het gaf Eveline onmiddellijk een heel warm gevoel.
“Hier wil ik iets mee doen!” was haar eerste reactie en zogezegd zo gedaan. Ze kreeg de zegen van Sabien en Eveline trok naar haar producer David Vervoort. Hij maakte een bijzonder arrangement met live instrumenten en een warme sound.
“ALLES” is zo veelzeggend. Je kan er echt “alles” over vertellen… maar wat Eveline zeker kwijt wil is dat dit één van haar meest emotionele songs van de afgelopen 5 jaar is geworden.  “Ik weet niet hoe het komt, maar toen ik de eerste versie van David toegestuurd kreeg, kwam er een serieuze krop in mijn keel”, vertelt ze. “Dit nummer doet iets met mij. Het is zo puur, zo echt en het komt van heel erg diep. Ik hoop dat heel wat mensen voelen wat ik voel wanneer ze het horen”. We weten ondertussen al dat Eveline van elke nieuwe single ook een gepaste video maakt. Ook hier heeft ze niets aan het toeval overgelaten.  Ze trok naar Aywaille waar ze een prachtig bos vond en daarna naar Viroinval. Fondry Des Chiens, een doline die jaren geleden ontstond door oplossing van de aanwezige kalk, zorgt voor een uniek beeld met een prachtig uitzicht in en rond dit natuurfenomeen.  Waan je even in een andere wereld… waar Eveline zich ontpopt tot ware bosnimf.