Nieuwe single / clip Dikdakkers in trant van Cowboys en Indianen

De clip van de nieuwe single Dans! Dans! Dans! van de Dikdakkers is opgenomen net zoals de successingle Cowboys en Indianen. Dezelfde locatie is gebruikt en dezelfde mensen zijn opgetrommeld. 10 jaar geleden was dit een succesformule, dus de verwachtingen bij het zangduo zijn hooggespannen.

Met het winterseizoen in aantocht en uitpuilende après-skihutten in het vooruitzicht, heeft partyduo De Dikdakkers een heuse kraker toegevoegd aan de toch al rijkelijk gevulde feestcollectie. Met Dans! Dans! Dans! hoopt het tweetal de sfeer op menige locatie weer tot ongekende hoogte te laten stijgen. ‘En het is niet zomaar een nummer, klinkt het enigszins mysterieus.’, vertelt het duo.

Natuurlijk kent iedereen De Dikdakkers van Cowboys en Indianen. Miljoenen hits op YouTube en overal een feest van herkenning. Ook voor de beide zangers roept dit nummer telkens bijzondere herinneringen op. De clip is destijds opgenomen in de befaamde Meppeler discotheek Lord Nelson. Nu tien jaar later ontstond bij het duo het idee om daar iets mee te doen. Daarom is ook de clip van Dans! Dans! Dans! daar opgenomen.

Bij die overeenkomst bleef het niet. Net als bij Cowboys en Indianen is de clip Dans! Dans! Dans! geproduceerd door William ten Kate van Crossmedia. Het hoeft dus geen betoog dat de verwachtingen bij De Dikdakkers hooggespannen zijn. ‘Mocht blijken dat Dans! Dans! Dans! dezelfde allure krijgt als Cowboys en Indianen, dan is dat natuurlijk fantastisch’, aldus de Hans en Anton.