Mooi Wark brengt ode aan overleden drummer John Roffel.

Voor de Drentse boerenrockband Mooi Wark waren het roerige weken. Begin september maakte drummer John Roffel bekend dat hij ongeneeslijk ziek was. “Mannen, waar ik al bang voor was is waarheid gebleken …ik heb kanker en ze kunnen niks meer voor me doen” , appte John in de groepsapp van de band.
John zorgde zelf voor vervanging en haalde Dennis Hendriks als opvolger binnen.  Dennis drumde al eerder bij Mooi Wark en werd in 2009 opgevolgd door Roffel.  Het cirkeltje is weer rond dus.
John nam zaterdag 28 oktober afscheid van zijn fans op het podium tijdens Siepelrock, het jaarlijkse festival van Mooi Wark. Iedereen heeft de emotionele beelden kunnen zien. 3 dagen later overleed John overleed drummer John aan de gevolgen van long kanker.
Samen met zanger Bert Koops maakt John ooit het nummer “Zie Ik Joe Ooit Nog Iens Weer”. Dit nummer was een ode aan de overleden moeder van Bert en de overleden vader van John. “Ter ere van John gaan we dit nummer weer uitbrengen. Het is misschien wel ons beste nummer en John verdient dit”, zegt William Bossong.

John Roffel wordt vandaag (08-11) in besloten kring begraven…