”MICHEL HOFFMANN KOMT MET 2E SINGEL” ”EEN MASKER OP JE GEZICHT”

“Waarom een masker op je gezicht” is de titel van het nieuwe nummer van zanger Michel Hoffmann (46) uit Hengelo Overijssel. Het is een mooi, gevoelig nummer, met een mooie stevige beat, dus reden genoeg om trots op te zijn als artiest.

Tijdens mijn werk als nationaal & internationaal vrachtwagenchauffeur zong ik altijd mee met de radio in mijn truck. Daar ontstond mijn liefde voor muziek en zingen en zodoende ben ik in maart 2012 begonnen met optredens en dat doe ik met veel passie en plezier. Mensen plezier geven en blij maken met mijn muziek geeft mij veel voldoening. In 2012 is het nummer “Een herinnering komt voorbij” uitgekomen.

Michel heeft zeker niet stil gezeten, optredens waren er voldoende alleen tijd voor een 2e nummer had hij niet echt want het leven van een internationale chauffeur zijn vergt veel tijd.

Enige tijd geleden heeft hij contact opgenomen met Frank van Etten en vroeg hem een mooi nummer te schrijven en te maken
Zonder input aan hem te geven ging Frank aan het werk in zijn studio in Apeldoorn en werd Michel verrast toen het klaar was, het nummer wat Frank had gemaakt was op zijn lijf geschreven