Laatste concert PALADIJNS bijna uitverkocht.

In 2012 was Nieuwleusen in de ban van het laatste optreden van de Paladijns uit België. In de piratenwereld liggen de vinyl plaatjes van deze band echt op elke draaitafel!!! Nu 2017 gaat de band toch nog één keer het podium betreden en wel op zondag 26 november in het Overijsselse Geesteren.

‘Bouw geen luchtkastelen’, ‘Denk je altijd nog aan haar’, ‘Jou liefste wens’ zullen daar zeker door heel veel piraten liefhebbers worden meegezongen.  Naast een concert van de Paladijns zijn er die middag/avond optredens van o.a. Harten 10 , Sugar Free en Dennie Damero.
Datum; 26 November
Vanaf 15.00 uur Spalink Geesteren (o)
De allerlaatste kaarten (95 % is inmiddels verkocht) voor dit concert zijn verkrijgbaar via de volgende link ; https://www.depaladijnsgeesteren.nl/