HENKIE EN SJAAKIE KLOOT – RELEASE CARNAVALS / FEESTNUMMERS 2018

Al vanaf hun jonge jaren zijn deze mannen met muziek bezig. Eerst als DJ, later als entertainer. De één specialiseerde zich op live zang, terwijl de ander zich concentreerde op presentatie en karaokeshows. 15 jaar geleden kwamen ze elkaar tegen tijdens een klus in het hartje van Brabant.

 

Ondanks dat ze ruim 125 km uit elkaar wonen, was er een klik. Een natuurlijk broederschap. De heren zijn geboren in hetzelfde jaar, hebben beiden een vlotte babbel, zijn gruwelijk ad-rem, hebben humor, plezier in het werk, en kunnen genieten van muziek in alle opzichten. Het “Haagse” Duo Sjaakie en Henkie Kloot was geboren!

Binnen ‘no time’ werd het duo uitgebreid met een clubje van enthousiaste entertainers die samen de ‘familie Kloot’ vormen. Tijdens 10 jaar samenwerking, jaren die in het teken stonden van het perfectioneren van de shows in de breedte zin van het woord, werd door gasten steeds weer dezelfde vraag gesteld : “Waarom hebben jullie zelf nog geen CD uitgebracht?”
In 2014 kwam hier verandering in. In eigen beheer -en met beperkte middelen- werden er dat jaar drie zelfgeschreven nummers uitgebracht. De reacties daarom waren overweldigend. Daarom zijn er vanaf 2016 feestelijke nummers uitgebracht die een raakvlak hebben met Carnaval.

Zelfs over de grens is men dol op ze. Maar liefst drie dagen hebben ze Pukkelpop op z’n kop gezet dit jaar. In 2017 zijn Henkie en Sjaakie Kloot uitgeroepen tot beste carnavalsartiest 2017 – nr 1 bij feestclips en zaten ze bij de Beste Carnavals 11 op 3FM. Lukt ze dat in 2018 opnieuw?

Voor Carnaval 2018 hebben de ras entertainers opnieuw drie nummers in eigen beheer uitgebracht:
Hopeloos
Boem, boem, boem (die paal die moet erin)
Ik heb nog niet genoeg

De nummers zijn gratis te downloaden op www.klotefeest.com en te beluisteren via Spotify of Itunes.