GUIDO VAN ZUTPHEN komt met nieuwe single.

Guido van Zutphen uit Zoetermeer komt met “Maar nu heb ik je gevonden” een geweldig mooi nummer geschreven en geproduceerd door Frank van Etten.
Guido van Zutphen begon in 2015 op de camping in Oisterwijk aan zijn zangcarrière , iedereen zei dat hij daar wat mee moest gaan doen, hij heeft veel opgetreden in gezellig kroegen in en op bedrijfsfeesten, nadat hij in 2016 zijn debuut cd “jij betekent alles voor mij” maakte begon het pas echt voor de man uit Zoetermeer, korte tijd later nam het mooie nummer “Sun schiny day” op nadat hij in contact kwam met Producer/tekstschrijver Frank van Etten besloot hij daar zijn 3e nummer op te nemen.
Guido van Zutphen heeft een prachtig stemgeluid en zijn 3e nummer “Maar nu heb ik je gevonden” gaat zeker een doorbraak voor deze nieuwe zanger worden, het voelt goed bij Frank van Etten en dat is heel belangrijk om een mooie productie te maken. Vele mensen zullen denken dat het lied met zijn grote liefde Jessica te maken heeft maar dat is niet het geval want zij kennen elkaar al lange tijd en samen hebben zij 2 prachtige kinderen die ook enorm trots op hun vader zijn.
Guido staat aan de vooravond van een nieuwe carrière en met dit nummer hoopt hij te scoren in Nederland en Belgie, aan de mensen om hem heen zal het niet liggen want die geloven allemaal in hem en radio minnend Nederland straks ook.