Greatest Hits album van Jan Keizer en Anny Schilder

Verzameling met hun grootste hits plus nieuwe nummers en een dvd verschijnt op vrijdag 3 november ;  Acht jaar nadat zij aan hun zo succesvolle come-back als zangduo begonnen, lanceren Jan Keizer en Anny Schilder het album Greatest Hits. Hierop staan hun bekendste songs uit die periode, aangevuld met drie splinternieuwe nummers en een nieuwe versie van de BZN hit Chanson d’Amour.

 

Bij deze compilatie met o.a. Take Me To Ibiza en Afraid To Fall In Love Again, leveren zij een gratis DVD met daarop de clips van alle hits plus een exclusief interview.

Hun optreden met de klassieker Mon Amour tijdens het feestelijke gala rond de 80e verjaardag van Mies Bouwman markeerde de nieuwe start van Jan Keizer en Anny Schilder als duo. Na de legendarische jaren die ze samen bij BZN (1976-1984) beleefden, hadden ze elkaar nauwelijks meer gezien, maar op die bijzondere avond in schouwburg Het Park in Hoorn was de magie van de unieke stemmencombinatie van Jan en Anny weer terug alsof de tijd had stil gestaan.

Intussen hebben ze samen weer zeer vele optredens gedaan in binnen- en buitenland, diverse albums uitgebracht en hebben ze bovendien een moeilijke tijd doorstaan van met name de zware ziekte, die Anny enkele jaren geleden trof.

Jan: “Dat was inderdaad een hele heftige tijd en ook ik kreeg nog te maken met die rotziekte. Dat hoort echter ook bij het leven en we zijn dolgelukkig dat het nu beter gaat en dat we nog zo vaak kunnen doen wat we het allerleukste vinden. Op een podium staan. Daar genieten we met volle teugen van. Altijd weer. Wat is er mooier dan mensen blij te maken met je muziek?”

www.janenanny.nl