Frank van Etten gaat de boksring in.

Volkszanger Frank van Etten bekend van zijn deelname aan het SBS programma “Bloed Zweet en Tranen” en natuurlijk zijn hits, “Leef als een zigeuner” en “Huisje op wielen” en nog vele andere songs maakt zich gereed om zichzelf klaar te stomen voor zijn eenmalige bokswedstrijd in April 2018 !¬†

Waar deze eenmalige bokswedstrijd zal plaatsvinden is nog niet bekend, maar het beloofd een spektakel te worden, hiermee zal een lang gekoesterde droom van Frank uitkomen. Op dit moment staat Frank bijna dagelijks in de sportschool en volgt een zware training, natuurlijk gaat zijn werk in de studio ook gewoon door en is hij ook erg druk met zijn XXL Concert op 18 november in de Americahal in Apeldoorn. Hiervoor zijn nog enkele kaarten te koop, wil jij nog bij het concert aanwezig zijn bestel dan snel je kaartje via: www.frankvanetteninconcert.nl