Femke Hengeveld lanceert nieuwe single Liefde, Passie & Puur

Met Liefde, Passie & Puur verschijnt er weer een typische Femke Hengeveld single. Eerder bracht Femke al 1000 Bange Nachten en Laat Me Gaan uit. Net als deze voorgangers is Liefde Passie & Puur weer een lekker uptempo poppie nummer.

Femke heeft met de schrijvers en producers Jeroen Englebert en Hans Bedeker een gouden team om zich heen verzameld. Ook clipregisseur Zeno Groenewegen is als vaste videoclipmaker een heel belangrijk onderdeel van dit team. Samen met dit team heeft Femke een eigen specifieke sound gecreëerd en het publiek weet dit erg te waarderen. Met dit nieuwe nummer zet Femke weer een grote stap voorwaarts in haar muzikale carriere.

Discografie:
November 2017 Liefde, Passie & Puur
Februari 2017 Laat Me Gaan
September 2016 1000 Bange Nachten
Februari 2016 Ik Laat Je Gaan

Biografie:
Femke Hengeveld is op 12-05-1990 geboren in Zevenaar, en woont nu in Arnhem. Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12 jarige, vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een podium carrière. Door haar vele optredens op bruiloften en partijen speelde ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze werd vaak gevraagd voor cover bands maar ook solo volgden er vele optredens. Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allround repertoire snel en overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio´s. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.

Haar liedjes die zij onder haar eigen platenlabel uitbrengt werden steeds fantastisch ontvangen door de stations en zijn landelijk te horen op de radio, en te zien bij diverse muziekprogramma’s op tv. Wekelijks treed zij meerdere malen door het hele land op, en heeft zij het podium al gedeeld met Nederlands allergrootste artiesten. Of het nu gaat om een lievelingsnummer ten gehore te brengen tijdens een uitvaart of bruiloft, of het nu gaat om een allround set van een half uur in een mega feesttent: Femke zal u verbazen tijdens haar optredens, van klein gezongen nummers naar powerfull in een split second en met een heel breed repertoire, zowel Nederlands als Engelstalig, zowel ballads, feest maar ook dance.

Voor info en management:
Femke Hengeveld Entertainment
Binderserf 23
6846 AG Arnhem
Telefoon: 0623937688
Website: www.femkehengeveld.nl
Email: info@femkehengeveld.nl

Voor boekingen:
Buro Voor Muziek
Euregioweg 245
7532 SM Enschede
Telefoon: 088-4608000
Website: www.burovoormuziek.nl
Email: info@burovoormuziek.nl