Eerste exemplaar CD/DVD Jannes overhandigt aan Sinterklaas.

Vanmorgen is het eerste exemplaar van zijn CD / DVD ‘Jannes Live in GelreDome’ overhandigt aan Sinterklaas. Normaal deelt Sint de cadeautjes uit, maar Jannes draaide de rol om.

Vanaf vandaag is de CD / DVD  ook verkrijgbaar in de winkel.  Of; https://www.cdhal.nl/jannes-live-in-gelredome-dvd-cd

 

15 Jaar Jannes in het Gelredome
Ja ja lieve mensen het is gelukt. Ik heb zojuist de bevestiging gekregen dat de DVD / CD ‘Jannes Live in GelreDome’ voor de sinterklaas in de winkels ligt. Ik ben zo blij en trots dat ook dit is gelukt. Men is nu met man en macht bezig om alles op tijd voor elkaar te krijgen.
Ik heb zo ontzettend veel positieve reacties gehad op het concert. Ik ben zo blij dat ik jullie een geweldige avond hebben gehad, wat was het een feest. De vraag naar de DVD was zo groot dat ik er niet onderuit kon om de DVD / CD zo snel mogelijk in de winkels te krijgen.
Actie
Speciaal voor jullie heb ik ook een leuke actie bedacht. Wanneer je de DVD / CD nu reserveert heb je deze voor de Sinterklaas in huis en daarbij maak je tevens kans op een Jannes Vespa Scooter ook geef ik 3 officiële Gouden Platen weg zodra de DVD / CD Jannes Live in GelreDome goud is.