Debuut single Willem de Jong heet; Jij keek naar mij!

Willem de Jong (1989) uit Werkendam begon zo’n 1.5 jaar geleden, zoals veel artiesten, met het voor zijn plezier een liedje zingen aan de bar. Meteen al viel zijn zangtalent op en hij werd vaker en vaker gevraagd om op te treden. Hieruit kwam ook steeds vaker de vraag wanneer hij met een eigen plaat verscheen.

 

Door een bevriende artiest werd hij erop geattendeerd om eens te gaan praten met producer/tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer, die al veel artiesten succesvol heeft gelanceerd. Samen maakten ze een plan voor een passende nieuwe stijl voor de jonge zanger. André schreef en produceerde een gloednieuwe plaat met een fantastisch resultaat! Een lekkere moderne singel met een heerlijke dance-achtige beat en een heel hoog meezing gehalte. Dat is samengevat de debuutsingel van Willem de Jong getiteld; Jij keek naar mij. “Toen ik de plaat hoorde dacht ik meteen; wat een lekker knaller!” zegt Willem enthousiast over zijn eigen debuut singel.

De singel is vanaf 25 november 2017 in alle grote download- en streaming portals verkrijgbaar via het label AKMP. Ook is bij de singel een fantastische videoclip gemaakt door Weeda Media uit Werkendam op een prachtige locatie bij Fraai Projecten in Oosterhout. Deze zal o.a. te zien zijn op Youtube en verschillende tv zenders. Voor zijn boekingen werkt Willem de Jong samen met Boxman events & entertainment. (+31(0)6 27164045 / info@boxmanevents.nl) De track zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders. Met zijn debuut single “Jij keek naar mij” laat Willem de Jong horen dat hij veel in zijn mars heeft met een singel die ongetwijfeld goed in de smaak zal vallen bij het Nederlandstalige publiek.
 

https://www.youtube.com/watch?v=U9V9uV5hKls&index=2&list=PLcoOHAMfnSe0V_oywpwfj7QC6NDJ-GOVq