Danny Froger uit Expeditie Robinson.

Het Expeditie Robinson verhaal is over en uit voor zanger Danny Froger. Weken lang hield de zanger zichzelf staand op het eiland, waar hij naar eigen zeggen een geweldige tijd heeft gehad. Gisteren konden kijkers zien, dat Danny naar huis werd gestemd.

Danny;

Wauw mensen!! Wat was dit een fantastische ervaring. Helaas was dit @expeditierobinson_rtl voor mij! Ik wil iedereen bedanken van @strixtelevision en @rtl5 dat ik aan dit geweldige avontuur heb mee mogen doen! Ik heb heel veel toppers ontmoet waar ik ontzettend dankbaar voor ben! Heb er een maatje bij gekregen @kajstypetjes en natuurlijk @soundos_el_ahmadi ook stiekem een beetje!  Ik wil alle lieve kijkers bedanken voor hun steun week in week uit! Ik wens alle jongens en meiden die er nog in zitten heel veel succes! Als jullie Kaj maar laten winnen vind ik het goed  EXPEDITIE ROBINSON 2017 I’m out!!!