Colinda komt met nieuwe single en nieuw geluid.

Zangeres Colinda, die we eigenlijk kennen van haar vaak uptempo en feestelijke muziek, komt zo op de valreep van het jaar nog met een heel verrassende nieuwe single.

Met voor Colinda een nieuw team qua tekstschrijvers (Hugo Peeters en Lei de Bruyn) hoor je meteen een ander soort sound terug, mede doordat deze single ook weer in de studio van Harald Queens is opgenomen dat samen met het unieke stemgeluid van Colinda, is het toch heel herkenbaar.

Colinda moet gedacht hebben een nieuwe look dan ook meteen maar een nieuwe sound.
Het afgelopen jaar heeft Colinda letterlijk een jasje uit gedaan, het lijkt bijna wel een gedaante verwisseling. Super trots en vol zelfvertrouwen staat Colinda op de Bühnes in het land.
Vaak moeten mensen 2 keer kijken of ze het echt wel is, nou wij kunnen vertellen JA!!!!! Dit is de nieuwe Colinda qua looks zeker, qua sound laat ze iedereen in spanning afwachten. Een ding is zeker in 2018 zullen we Colinda zeker weer terug horen met diverse producten.

Het nummer gaat over de liefde wat min of meer een richtingsverkeer is geweest, maar de koek is na een lange tijd op.
“Dat heb ik allemaal voor jou gedaan” maar helaas is het nu tijd om alleen door te gaan en kiest ze voor haar zelf. Meer info: http://www.zangerescolinda.nl/