CHRISTIAN ADRIAANSEN KOMT MET NIEUWE SINGEL“LAAT MIJ M’N GANG MAAR GAAN”

Van de 29-jarige Christian Adriaansen uit Tilburg is bekend dat zijn voorkeur uit gaat naar het levenslied, dit levenslied zingt hij al jaren, maar had toch besloten om na de geboorte van beide dochtertjes het kalm aan te gaan doen.

Daarvoor was hij lekker op dreef met nummers als; “Jij hebt me duizendmaal bedrogen” “Veel geluk” en het mooie liedje “Nathalie”.
De meisjes zijn nu wat groter en is er weer tijd voor zijn carrière, hij besloot om een lekker nummer uit te brengen waar hij eigenlijk zijn comeback mee wil vieren, dus ging hij in gesprek met Frank van Etten en nam daar het mooie nummer op
“Laat mij m’n gang maar gaan”
Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Frank van Etten “Laat mij m’n gang maar gaan” is een liedje wat op zijn lijf is geschreven en daarom is Christian er super trots op.