Chris Haverman; “Waar is die meid’’ !

De in Deventer geboren Chris Haverman kan trots kijken naar het verloop van zijn nog behoorlijk prille carrière als artiest. De daverende kick-off hiervan greep in 2015 plaats met de release van een single vrijwel direct gevolgd door het album; ’n Goed begin’. Met recht een goed begin dus want Chris merkte meteen een grote mediabelangstelling rond zijn persoontje.

En toch, zowel zijn vader, zijn moeder maar ook zijn zus Dora (bekend van Robert & Dora), keken allemaal vreemd op dat Chris door zijn stem van kiet af zo in de schijnwerpers kwam te staan. De net 24 geworden Chris Haverman tekende ondertussen naast het album voor de singles ‘Een glimlach van jou’ in 2015, ‘Dit is leven’ in 2016 terwijl eerder dit jaar ‘Alles, ik wil alles’ op de markt kwam.
Door het tekenen bij Rood-Hit-Blauw Produkties zou de carrière van Chris wel eens in verdere stroomversnelling kunnen geraken. “Een prima stemgeluid met een volwassen sound”, zo reageerde Ronald Visch enthousiast op de komst van de Raaltenaar in zijn stal. Voor een nieuwe single werd een beroep gedaan op Jeffrey Weber als tekstschrijver en componist, terwijl Manfred Jongenelis verantwoordelijk werd voor de opnames en productie van ‘Waar is die meid’. Chris is namelijk wel weer toe aan een beetje liefde en hij doet dat met een feestplaat waar de gezelligheid vanaf spat en elke dansvloer zal weten te vullen. Echt niemand kan straks meer om Chris Haverman heen! De videoclip opname is in de vertrouwde handen van Carl – Kaska Produkties