Bertha Verbeek aan de slag met compleet nieuw team

Als het aan Bertha Verbeek ligt, is haar nieuwe single ‘Jij was de liefde van mijn leven’ de voorloper van een reeks nieuwe nummers die ze uit wil brengen in een stijl die op zal vallen tussen de alledaagse Nederlandstalige muziek. Het is volgens de spontane zangeres uit Gouda heel gewaagd, totaal iets anders, heeft een beat die bij deze tijd past, is modern en dansbaar.

Bertha zit inmiddels al 18 jaar in het vak en heeft een berg aan ervaring opgedaan met haar rockband NOA. In 2014 gooide ze het roer om. Samen met Peter La Haye stippelde ze een nieuwe koers uit. Dat resulteerde in een aantal singles.

‘Soms wil je toch even ergens anders kijken. Ik heb jarenlang met Peter gewerkt. Dat was erg fijn. Via Dean Saunders kwam ik in contact met producer Marco Leeuwis ( DJ Galaga). Ik vertelde hem dat ikzelf al een tekst had geschreven op een 26 jaar oud lied. Omdat ik geen standaard arrangement wilde heeft Marco alles uit de kast getrokken om aan mijn wensen te voldoen. Uiteindelijk is het een heel apart nummer geworden met Mexicaanse invloeden. Omdat het liedje over een man gaat, en de liefde van 1 kant komt, is dit als verhaallijn verwerkt in de clip.. aldus Bertha. Meer info: www.berthaverbeek.nl