Benno van Vugt maakt nieuwe carnavals singel en album!

Zijn nieuwe hit “Ik doe alles op mijn sloffen” is een plaat met een catchy tekst, lekkere beat en gezellige accordeon solo’s. “Een echte meezinger dus!” Benno van Vugt scoort al jaren erg goed met zijn grote carnavalshits; “De look-alike van Willem Alexander”, “Ik zie pinguïns overal” en “Ik wil het lipje van jouw blikje zijn”. In November 2017 komt hij met een nieuwe carnavals singel en zijn allereerste album uit!

 

De Tilburgse feestneus is inmiddels aardig bekend geworden in Nederland door zijn aandacht op tv bij o.a. Editie NL, Omroep Max en Omroep Brabant. Ook zijn videoclips zijn al 100.000 keren bekeken en zijn nummers worden veel gestreamd en gedownload. Ook dit jaar komt hij weer met een nieuwe carnavalskraker! De singel is net als al zijn vorige platen geschreven en geproduceerd door André Kooiman en opgenomen in de studio van AKMP in Raamsdonksveer. Samen maakten ze weer een gigantische feestknaller met de ludieke titel; “Ik doe alles op mijn sloffen”. Een catchy tekst, lekkere feest beat en gezellige accordeon solo’s maken deze plaat tot een echte meezinger! Inmiddels heeft de goedlachse Benno van Vugt al een aardig repertoire van eigen nummers opgebouwd. Als bonus voor zijn fans heeft hij naast zijn nieuwe singel ook een compleet album gemaakt met daarop al zijn hits en een exclusieve zeemansmedley die nog nooit eerder is uitgekomen. Het album heeft de titel gekregen “Pinguïns, lipjes en nog veel meer!” en is voorlopig alleen als fysieke album verkrijgbaar in een heel gelimiteerde oplage! Liefhebbers voor dit album kunnen zich melden bij Benno via zijn website; bennovanvugt.nl of via zijn facebook pagina. Zijn nieuwe singel “Ik doe alles op mijn sloffen” is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals, en voor de liefhebbers ook als singel cd te verkrijgen via Benno’s website en facebook pagina. De singel zal wederom worden gepromoot door PLUGplugging in Nederland en België. Ook zal er weer een hilarische videoclip te zien zijn via o.a. Youtube en verschillende tv zenders. Het feest kan los want met zijn nieuwe singel “Ik doe alles op mijn sloffen” gaat Benno van Vugt naar verwachting opnieuw hele hoge ogen gooien met de carnavals periode in het vooruitzicht!

www.bennovanvugt.nl