Album van Najib Amhali.

Najib Amhali en Jeffrey Spalburg vormden in 1993 het rap en presentatie duo Brothers of Showbizz.  Ze maakten 2 singles maar de Nederlandstalige rap stond nog in de kinderschoenen.
Najib; Zeven jaar geleden speelde er een band met me mee in het theater en vanuit deze samenwerking zijn de meeste liedjes op dit album ontstaan. Sommige erg persoonlijk, het nummer ‘Noah’ is bijvoorbeeld voor mijn zoontje, het nummer ‘Alleen Jij Kan Er Wat Aan Doen’ gaat over de periode dat ik in ’n dip zat en de titel ‘Alles Komt Goed’ is al 15 jaar oud maar nu nog steeds zó actueel!
Ik dank mijn band PlusSupportAct, Alexander Broussard, Serge Nabermane en Dennis van Hoorn, Martijn Koning, mijn gezin, mijn familie, Jamhali B.V., Tom Peters en zijn team van NRGY Music en Hans Aalbers Recordings.
Verder draag ik deze CD op aan m’n vader Mimoun Amhali, van wie ik mijn muzikaliteit heb meegekregen, en alle andere familieleden en vrienden die er niet meer zijn. Ik wens je veel plezier met deze CD en voel me een gezegend mens dat ik dit album heb mogen maken,” aldus
Najib Amhali