25 jaar BZB presenteert ‘Alle Remmen Los Festival”.

Op 9 en 10 mei 2018 is het tijd voor het Alle Remmen Los Festival. Het festival zal worden gehouden op Landgoed Hendrickx te Volkel, Noord-Brabant. Het festival wordt gehouden onder de naam van BZB, die hier hun 25-jarig jubileum zal vieren. Maar dit doen ze natuurlijk niet alleen!

De line-up tot nu toe is als volgt: Rowwen Hèze, The Dirty Daddies, Pater Moeskroen, WC Experience, The Wetnecks (USA), Surrender, Mooi Wark, Bökkers, Plork en de Aannemers, BZB Oldskool, Tributes van AC/DC, Motörhead en Metallica.

Kaarten voor het festival gaan vanaf 25 november 11:00 in de voorverkoop. De eerste 250 2-dagen tickets zullen 30,- euro kosten, voor een 2-dagen ticket met camping erbij betaal je 40,- euro. Ook maak je als je een van de 250 bent met een 2-dagen ticket uit de voorverkoop kans op een thuisconcert op aanstaande 25 november.

De reguliere verkoop begint op 2 december 11:00. Tickets voor de woensdagavond (9 mei) kosten 20,- euro. Voor de donderdagmiddag en avond (10 mei) betaal je 25,- euro, voor een 2-dagen-ticket 40,- euro en alleen een camping ticket kost je 15,- euro.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Alle Remmen Los Festival. ;http://www.alleremmenlosfestival.nl/