10 JARIGE DESTINY KOMT MET NIEUW SINGEL“DE WERELD IS MOOI”

Het 10 jarige zangeresje Destiny Zantbergen uit Enschede vind de wereld mooi en dat wil zij graag laten weten middels deze nieuwe single en videoclip “De wereld is mooi”.

Na het vorige nummer van Destiny Zantbergen “Tranen van geluk” die razend populair is geworden, volgt nu haar volgende single “De wereld is mooi” Dit nummer geschreven en geproduceerd door Frank van Etten is haar op het lijf geschreven.

Tranen van geluk heeft Frank van Etten samen geschreven met Rudy Zantbergen de vader van Destiny, het nummer gaat over haar leven en wat ze heeft meegemaakt.
Destiny is een 10 jarig meisje die al het een en ander heeft meegemaakt en heeft heel veel moeten doorstaan, zo werd ze met 2 jaar heel erg ziek ze kreeg acute leukemie. Ze weet dus echt wat vechten is en ze heeft een enorme doorzetting vermogen. Ze heeft plezier in het leven en vind het super om te zingen. Mede dankzij haar stem en doorzettingskracht is zij waar zij nu is. De videoclip is opgenomen op een plek waar De wereld mooi is, en dat straalt zij dan ook wel uit in deze clip.
Misschien gaat dit nummer “De wereld is mooi” wel de grote doorbraak worden van dit jonge talentje uit Enschede en wordt haar wereldje nog mooier.