Zangeres MAAN komt met heel veel nieuw materiaal.

Er gaat de komende tijd heel veel gebeuren. Er komt nieuwe muziek uit, heel veel zelfs en Maan gaat meer met haar band optreden. De clubtour in december is helemaal uitverkocht! Daarom wordt de clubtour uitgebreid met part 2! De tour komt maar liefst langs 13 popzalen, dus er is er vast wel een bij jou in de buurt.

 

Nieuwe track + AM/PM EP’s

In november verschijnt er heel veel nieuwe muziek. Op 10 november verschijnt een nieuwe single, op 17 november verschijnt de AM ep met 4 tracks die een nieuwe Maan sound laten horen. Het is allemaal wat meer met een randje, misschien wel wat donkerder. Tracks die horen bij het gevoel van de nacht. Een week later, op 24 november, verschijnt dan de PM ep met allemaal gloednieuwe Pop tracks. Voor de liefhebbers: AM/PM komt ook op CD uit. Deze zal verkrijgbaar zijn in alle zalen van de clubtour.

Maan: “Ik ben ontzettend blij met de AM/PM EP’s omdat dit mij de kans geeft om mij ook van een andere muzikale kant te laten zien. Ik hoop dat jullie het net zo tof vinden als ik.”

Je kunt nu al een voorproefje horen van de nieuwe Maan sound, want de splinternieuwe track Pockets Full of Change is nu te beluisteren.