Zangeres Ellen Jannink samen met woest aantrekkelijke jongen

De tekst van de nieuwe single ‘Jij gelooft in mij’ van Ellen Jannink is autobiografisch. De zangeres vroeg zich vaak af wat de woest aantrekkelijke Roy in haar zag, maar is inmiddels al 22 jaar gelukkig getrouwd.

 

Ook voor de derde single van Ellen Jannink, ‘Jij gelooft in mij’, heeft producer Edwin van Hoevelaak te tekst en muziek geschreven. “Hij weet goed wat bij me past qua muziek en de tekst is dit keer eigenlijk wel autobiografisch.”, aldus de zangeres. “Ik ben al ruim 22 jaar gelukkig getrouwd met mijn grote liefde, ik was toen smoorverliefd en vroeg mij vaak af wat zo’n, voor mij, woest aantrekkelijke jongen in mij zag haha! Daar gaat m’n nummer dus ook over.”, vertelt de Overijsselse over haar man Roy.

Niet alleen de tekst onthult meer over Ellen, ook vocaal gezien laat ze meer van zich horen. ‘Jij gelooft in mij’ is met name door de modulatie hoger qua toonhoogte dan de vorige twee singles. “Er zit vocaal gezien meer uitdaging in”, verklaart Jannink. De clip-opname was óók een uitdaging voor haar. “Écht ook weer nieuw voor mij als actrice in een clip met een andere man spelen.”, aldus Ellen. Het was in het begin wat onwennig, maar gaandeweg ging het acteren haar steeds beter af en uiteindelijk is ze wel erg blij met het eindresultaat van ‘Jij geloof in mij’.