Zangeres Angel wil je nooit meer zien….

De altijd drukke Zangeres Angel weet het weer te doen. Op 15 oktober tijdens haar CD presentatie heeft ze haar nieuwste nummer gelanceert in Café Sport te Beverwijk. Hierbij waren een hoop collega`s artiesten aanwezig. De Cd presentatie werd gepresenteerd door niemand minder dan Perry Kramps.

Het liedje is genaamd ” Lazer op, ik wil je nooit meer zien ” Een toepasselijke tekst voor dit liedje waarin de titel voor deze song geheel tot zijn recht komt.

Enkele weken geleden stond er een afspraak gepland in de studio,maar omdat Angel nog al een drukke dame is,die weinig tijd over heeft voor haar zelf,moest zij toch echt rond de tafel met Ton Spronk voor haar nieuwe nummer. Want zij had nog maar liefst 2 weken voor haar cd presentatie. Er was nog niks op papier gezet,maar het is uiteindelijk toch gelukt. Binnen 2 weken kwam er een geweldig liedje tot stand. Een tekst waar Angel al gauw aan was verkocht, en de melodielijn en de muziek sprak haar ook al heel snel aan. Genaamd ‘Lazer op, ik wil je nooit meer zien’.

De clip is opgenomen door Jordi Pool waar ze zelf dik tevreden over is.
Ze had een clip voor ogen die een verhaal moest vertellen en deze is ook zo opgenomen.
Het verhaal gaat over een buitenechtelijke relatie waarbij de tegenspeler word geconfronteerd met zijn eigen daden, en hiermee ook word teruggepakt. Uiteindelijk gaat ze er vandoor met haar vriendin. Hij kan het niet begrijpen en probeert het daarom ook goed te maken. Hierin heeft ze maar een zin voor hem ” lazer op, Ik wil je nooit meer zien” . Ze is erg tevreden met het eindresultaat. Meer info is te lezen op haar Facebookpagina.

Angel Vogel van Angelsrecords verzorgt de plugging en promotie.