Zanger BöKKERS krijgt klappen van familie meisje.

Afgelopen weekend plaatste Hendrik Jan, zanger van de band BöKKERS, een foto met goed zichtbaar de verwondingen aan zijn gezicht. ` Na afloop van ons optreden gisteren nog even Utrecht in geweest. Leuk volk daar… Sinds wanneer hoort vechten bij een avondje zuipen? Goddomme…` , aldus de zanger.

Verwondingen aan zijn eigen gezicht, maar ook zijn handen toonden sporen van geweld aan. De reacties stroomden binnen…

Naar aanleiding van de ontstane commotie op de Facebook pagina van Hendrik Jan Bökkers bracht zijn band Bökkers het volgende statement naar buiten:
Afgelopen zaterdagavond na de show van de rockband Bökkers in het Utrechtse Tivoli (Ronda) liep een avond stappen voor frontman en zanger Hendrik Jan Bökkers uit op een bezoekje aan de huisartsenpost. Na een gezellige avond in een café kreeg onze zanger woorden met een dame en een paar mannelijke familieleden van haar. Dit liep zo hoog op dat Hendrik Jan belandde in een flink handgemeen. Gelukkig heeft hij geen noemenswaardige schade aan het voorval overgehouden (behalve een gekrenkt ego). De geplande shows komende week gaan dan ook gewoon door!

het was een uur of vier en de tap zat dicht
moar ik zat nog steeds an de bar
d’r stunden een hele hoop glazen met half dood bier
en ik was gruwelijk in de war
en opeens kwam d’r volk deur de deure deur
dat is op zich niet heel apart
moar ’t was Svetlana met heur va en heur breur en heur nèèf
ik heb nog nooit zo’n portie klappen ehad

 

Bekijk de clip……. want het gaat namelijk allemaal om de nieuwe single en bijbehorende clip ´ SVETLANA ‘

Hun nieuwe album ‘Schorem uut de Schiettente’ komt uit op 3 november.