Volgens K3 is de liefde overal!!!

De titelsong van de film K3 Love Cruise heet ‘Liefde is overal’ en is het tweede nummer van het album Love Cruise. Het album verschijnt op 17 november en hierop staan de nummers uit de film samen met nog een aantal andere liedjes.

K3 Love Cruise is de eerste film van K3 leden Hanne, Marthe en Klaasje. Naast K3 hebben ook Tim Douwsma, Nicolette van Dam en Winston Post een rol in de film, dat zich afspeelt op een Cruise schip.  Op 13 december zal de film te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. .

Trailer;

K3 gaat mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven. Maar tijdens deze boottocht loopt er heel wat mis. En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam. Brengen onze 3 meisjes deze reis tot een goed einde?