UITVERKOCHTE VIP FRIDAY EN DUET MET RENÉ FROGER VOOR JEFFREY HEESEN

Vorig weekend organiseerde de Osse zanger Jeffrey Heesen zijn eerste VIP Friday Party in Noorderlicht in Schaijk. De avond bleek een overweldigend succes en was reeds weken vooraf volledig uitverkocht.

 

Jeffrey trakteerde zijn gasten op optredens van een keur aan topartiesten uit de Nederlandse muziekwereld; Mike Peterson, Sieneke, Jeffrey Kuipers, Django Wagner en Jeffrey’s vader zetten, net als Jeffrey een wervelend optreden neer. Hoogtepunt was echter het optreden van Jeffrey’s grote idool René Froger die speciaal voor Jeffrey naar Schaijk was gekomen. Naast zijn grote hits zong René Froger zijn klassieker “This Is The Moment” in duet met Jeffrey Heesen, waarmee er voor Jeffrey een droom uitkwam.

Onlangs leverde Jeffrey Heesen met “Liefde Voor Altijd” zijn allernieuwste single af, en maakte hiermee de hooggespannen verwachtingen weer volledig waar. Hiermee koos Jeffrey wederom voor een moderne dansbare sound en laat zien bij de voorhoede te behoren van de belangrijkste nieuwe lichting Nederlandstalige artiesten. Jeffrey schreef dit liedje wederom in samenwerking met zijn vaste producer Waylon van der Heijden, en hiermee is de perfecte opvolger van de hit “Jij” een feit. “Liefde Voor Altijd” geniet inmiddels enorme airplay op de grote Nederlandstalige radio stations en de single staat sinds de release nu al weken in de hogere regionen van de iTunes Top 100. De videoclip is in ruim twee weken tijd al 60.000 keer bekeken op YouTube.

Al met al zet Jeffrey Heesen zijn zegetocht voort en ziet de toekomst voor Jeffrey er rooskleurig uit.