The Original Voices of The Kelly Family moeten wegens ziekte verstek laten gaan in Klazienaveen

The Original Voices of The Kelly Family komen morgen (zaterdag 14 oktober) niet naar het Mega Piraten Festijn in Klazienaveen. Donderdag moest het gezelschap, aangevuld met enkele andere leden van The Kelly Family, optreden in Leipzig. Vanmorgen bleken maar liefst drie leden van de act ziek te zijn geworden.

Ze hadden alle drie heftige griepverschijnselen. “Het is met spijt in ons hart dat we moet moeten melden dat we, door de griep van Kathy en Patricia, ons optreden in Klazienaveen moeten afzeggen”, zo meldt de act. “Onze oprechte verontschuldigingen voor het ongemak. We zien er naar uit om iedereen te mogen begroeten bij onze komende shows in Pesse en Wanroij.”

“We zijn natuurlijk enorm hard bezig geweest om een waardige vervanger te vinden, maar om op zo’n korte termijn The Original Voices of the Kelly Family te vervangen, dat lukt gewoon niet”, vertelt Eddie Mensink, organisator van het MPF. Toch heeft hij ook goed nieuws. “We hebben in elk geval Lee Towers bereid gevonden om op te treden en daarnaast verzorgt Jannes, die afgelopen weekend nog in het GelreDome stond, een volledige set. Dus niet een paar liedjes, maar een dik half uur!”