Handen op je rug  geweldig nieuwe single van Amaryllis Temmerman

Na een top 4 plaats in de Vlaamse Ultratop voor “Liefde van mijn leven”, “1 moment” en “Ik mis je zo”, waarvan de laatste ook een stevige rotatie heeft gehad in Nederland waaronder een notering in de Sterrenparade van RTV Oost stelt Amaryllis Temmerman nu een gevoelige ballad voor:    “Handen op je rug”. 

Amaryllis:   “Dit lied gaat over een relatiecrisis, maar NIET over overspel. Het is niet altijd gemakkelijk om met iemand samen te leven die een variabele job heeft. Kijk maar in onze branche… hoeveel relaties lopen er niet stuk omdat er te weinig tijd is om aandacht te geven aan de andere partner. De verscheurdheid die je voelt als je moet kiezen tussen je passie en je relatie. Als die niet in balans kunnen zijn met elkaar. Daar gaat het over.”
Amaryllis Temmerman  al jaren toonaangevend in België spreidt nu haar muzikale vleugels uit. In de aanloop naar een nieuw album ( “ Dromen & Drinken)  is  “ Handen op je rug” een single die naar verwachting  net als in haar eigen land weer kan rekenen op stevige airplay.