Nieuwe single Henk Harders

De uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders is terug met een hitgevoelige nieuwe single, getiteld “Ik Hou Van Het Leven”.  Henk is al enkele jaren actief en zijn populariteit breidt zich steeds verder uit in Nederland en België. Met een goed gevulde agenda, een prachtige warme stem en het charisma van een echte artiest is zijn ster rijzende.

 

Singles zoals “Zie Hoe Mooi Het Leven Is”, “Zie Ik Een Ster”, “Mary Jane” en “Geef Jouw Hart Aan Mij” zijn dan ook regelmatig te horen op de landelijke en regionale Nederlandstalige én Belgische radio zenders. Ook was Henk Harders te bewonderen op het Mega Piraten Festijn.
De nieuwe single “Ik Hou Van Het Leven” werd geschreven en geproduceerd door Martin Sterken. Een vrolijk en fris nummer. Precies zoals Henk is. Henk geniet oprecht van het leven.
Check de clip op www.henkharders.nl

Meer info en boekingen:
info@henkharders.nl
info@tokproducties.nl