Nieuwe single “Ik Geloof In Geluk” van Guus Meeuwis.

Guus moest vanochtend vroeg uit de veren. Hij was te gast in de studio bij Evers Staat Op, De Veronica Ochtendshow met Giel, bij 100% NL en straks gaat hij nog langs bij Aan De Slag van Bart Arens op Radio 2. En hij was daar met een reden, namelijk de primeur van zijn nieuwe single: “Ik Geloof In Geluk”.

 

Vanaf vandaag overal verkrijgbaar. Guus schreef het bijzondere nummer samen met Ilse DeLange en JB Meijers in Nashville.
Guus: “Ilse en ik hadden eerder samen gezeten en ik liep al een tijdje met tekstflarden rond. In Nashville viel het gewoon allemaal in elkaar. We hebben het liedje uiteindelijk op de set van Ilse’s programma ‘Ilse’s Veranda’ afgemaakt. Zoiets kan je niet plannen, het komt of het komt niet. Eenmaal terug in Nederland waren we nog steeds zo enthousiast dat we de studio in zijn gegaan. Ilse was zo vriendelijk om haar prachtige stem in te zetten voor de tweede stem, daar krijg ik zelf ook nog steeds kippenvel van.”
“Ik Geloof In Geluk” gaat over het maken van moeilijke keuzes en het even niet meer helder zien, maar vooral over hoop en er weer bovenop komen.

Vanavond gaat de clip online.