Nieuwe single Gebroeders KO :

“MIJN STAMCAFÉ “ ; zo heet de nieuwe single van de Gebroeders KO , die in aanloop van hun 20 jarig bestaan op 11-11-17 , vandaag gelanceerd wordt. Weer een zelf geschreven en gecomponeerd nummer zoals we van Ton en Gerard Koopmans gewend zijn en dit keer hebben ze gekozen voor een lekkere wals waarbij wederom niemand stil kan blijven staan.

Het nummer gaat over een uitstervend fenomeen “ mijn stamcafé “ zoals vroeger bijna iedereen wel één had , waar je lief en leed met elkaar kon delen en iedereen gelijk was en waar de Gebroeders Ko met hun nieuwe single een soort ODE aan willen brengen.
Het zal niemand meer verbazen dat ook dit nummer , in navolging van bijna het gehele Gebroeders Ko repertoire , zijn weg al weer gevonden heeft naar de Duitse markt waar de artiesten werkelijk in de rij staan voor de nummers van de Brabantse broers.
Met het Oktoberfest , 11-11 bal en Carnaval voor de deur zal “ MIJN STAMCAFÉ “ waarschijnlijk wel weer de garantie zijn voor de zoveelste Hit van de Gebroeders Ko , Geniet ervan.
De live clip is opgenomen tijdens het afsluitend Mega Piraten Festijn in het Gelredome in Arnhem

 

 

www.gebroedersko.nl www.berkmusic.nl

Nummer te downloaden via :

iTunes: http://bit.ly/iTunesMijnStamcafé

Spotify: http://bit.ly/SpotifyMijnStamcafé

Hits NL: http://bit.ly/HitsNlMijnStamcafé