Nieuwe André Hazes single en Ahoy 2018

Vrijdag en zaterdag stond André Hazes tweemaal in een stampvol Ahoy met zijn gloednieuwe concert André Hazes Live in Ahoy. Het nieuwe avontuur van deze Nederlandse volksheld krijgt in 2018 een vervolg. Producent LiveLane maakte vrijdag bekend dat André op zaterdag 27 oktober 2018 terug zal keren in de Rotterdamse Ahoy met een gloednieuw concert.

Dat Nederland André omarmt blijkt wel uit de run op kaarten voor de eerste editie van André Hazes Live in Ahoy. Door de blijvende vraag naar kaarten krijgt dit Hazes avontuur een vervolg in 2018! “Ik vind het een enorme eer om dit jaar twee concerten te mogen geven in een vol Ahoy, dit blijft voor mij een magische plek. Ik kan niet wachten om volgend jaar terug te keren met een gloednieuw concert”.
Tickets voor André Hazes Live in Ahoy 2018 zijn vanaf nu verkrijgbaar via de link hieronder.

http://www.andreinahoy.nl/

 

Nieuwe single ‘Heel Misschien’

André Hazes heeft zijn nieuwe single ‘Heel Misschien’ gelanceerd. Naast 2 stampvolle concerten in Ahoy Rotterdam kunnen we dit weekend ook genieten van dit prachtige nummer.

Beluister ‘Heel Misschien’ op Spotify en HitsNL, of download via iTunes. Het album Wijzer is te bestellen via de André Hazes webshop.

https://itunes.apple.com/nl/album/wijzer/id1234610208